Black Diamond Global Neck Cream

50 ml
Textura
Цена:150,00 лв.
-+

Луксозен ултра-ревитализиращ крем за шия и деколте

Показания: Ултра-ревитализиращ крем за цялостна грижа за шията и деколтето. Предпазва кожата от стареене, възвръща  еластичността, като й придава свеж и сияен вид. Има стягащ и тонизиращ ефект.

Активност и съставки: Ексклузивна формула, разработена на базата на силата и уникалността на Black Diamond, черен трюфел и комплекса GlaushilineTM. Кремът съдържа още розово масло, стволови клетки от ябълка, Helianthus annuus seed oil, Arnicamontana, арганово масло, хиалуронова киселина, колаген и др.

Основни активни съставки:

  • Черен диамант: луксозно и уникално разнообразие от диаманти, което озарява, стимулира и зарежда кожата.
  • Черен трюфел: гъба, известна като черен диамант с мощен състав от хранителни вещества, способна да енергизира и съживи милионите клетки, присъстващи в кожата на лицето.
  • GlaushilineTM complex: изключителен стягащ, възстановяващ и двойно-редуциращ комплекс. Той се бори с явлението карбамилиране и гарантира качествен колаген.

Начин на употреба:
Нанасяйте два пъти на ден (важно е поне един от тях да е през нощта) на шията и деколтето с масаж нагоре, за да насърчите тъканното напрежение. За по-добри резултати, използвайте Codic Fensine Serum преди нанасянето на крема.

Имате нужда от помощ?

Свържете се с нас!