Cellulite Line

Професионална линия за борба срещу целулит

Целулитът е натрупването на мастна тъкан в определени области на тялото, образувайки възли от мазнини, вода и токсини. Целулитът се дължи на няколко фактора: хормонални, хранителни, генетични, жизнени навици и т.н. Дори и да не е симптом на някакво заболяване, по козметични причини това е нещо, което тревожи повечето жени.
Професионалната линия Cellulite Line, изключително приложима в центровете за красота, е разработена за премахване на различните степени на целулит (мек целулит, твърд целулит и портокалова кора).

Резултат от лечението с Cellulite Line:
Прилагането на лечение с Cellulite Line намалява целулита, портокаловата кора и мастните възли. Детоксикира натрупаните липиди и редуцира мастните натрупвания. Има голям противовъзпалителен ефект.

Основни активни съставки:
Оформянето на целулита и антицелулитната ефективност се дължи на щателната комбинация от различни активни съставки, сред които са:

  • Екстракт от морска Quercia: тя има важна роля в клетъчния обмен и отстраняването на отпадъци. В стеблото му има висока концентрация на йод, който има способността да мобилизира задържаната течност в локализирани области на тялото.
  • Йодофорна молекула с много действие: тази иновативна молекула, йодно хидролизиран протеин, намалява мастните възли. Постига забележителен редуциращ и антицелулитен ефект.
  • Екстракт от калциев литотамниум: тази червена морска водорасла е богата на калций и магнезий и има реминерализиращ ефект върху мантията на кожата. Укрепва и тонизира кръвообращението на кожата, като я поддържа еластична и устойчива.

Попитайте във вашия център за красота за професионалните процедури на Cellulite.

Начин на употреба: Използвайте според указанията на терапията.

Имате нужда от помощ?

Свържете се с нас!