Choco Line

Professional

Специални СПА продукти Choco Line са разработени, за да се прилагат от експертните ръце на професионалиста в центъра за красота. Нашият технически екип определя най-подходящия метод и лечение и го предава на специалиста.
Попитайте във вашия център за красота за професионалните процедури на Choco Line от Tegoder Cosmetics.

Choco Oil 250 ml  и Choco Therapy 2,5 кг

Показания: Масажно олио съчетало в себе си уникалното свойство на шоколада. Подхранващо, стимулиращо и енергизиращо действие SPA терапевтична линия с подхранващи, хидратиращи, предпазващи, възстановяващи, стимулиращи и енергизиращи свойства, базирани на ползите от какаото. Подходящ за всички типове кожа.

Активност и свойства: Овлажнява и подхранва в дълбочина, релаксира и успокоява кожата, регенерира тъканите, стимулира лимфната циркулация и снабдяването на клетките с кислород. В същото време чрез аромата си стимулира отделянето на ендорфини. От съществено значение е също така да се постигне най-високо ниво на благосъстояние и да се подобри правилното биологично функциониране на кожата, подобрявайки нейния вид.

Основни активни съставки:
Натурален екстракт от какао, богат на теобромин, полифеноли и танини, които осигуряват антиоксидантни, защитни, възстановяващи и стимулиращи свойства.
Натурално какаово масло с подхранващо, хидратиращо и защитно действие. 

Начин на употреба:

Използвайте според указанията на терапията.

Имате нужда от помощ?

Свържете се с нас!