Essential Beauty Secret

Textura

Комплект за лицева терапия за възстановяване и обновяване 

Цялостнa ежедневнa грижа, състояща се от два допълващи  се продукта Innovation Beauty Elixir 30ml и Innovation Beauty Cream 50ml

Пълен пакет за лицева терапия за ежедневна употреба, който стимулира естествения процес на възстановяване и обновяване на кожата. Предназначена за насърчаване на саморегенерация на кожата. Стяга кожата, намалява бръчките и възстановява контура на овала на лицето. За нормална и суха кожа.

Пакета съдържа:

  • Иновационен Beauty Elixir: серум за лице, който осигурява гладка дълготрайна интрадермална топлина, която стимулира саморегенерацията на кожата.
  • Иновативен крем за красота: крем за лице, който чрез концепцията за ултрамотивация на клетките има регенериращо, възстановяващо, антиоксидантно, успокояващо и омекотяващо действие.

Основни активни съставки:

  • Укрепващ и еластичен комплекс: изключителен комплекс от активни съставки, базиран на морски колаген, растителни стволови клетки и стягащи пептиди.
  • Бисаболол: има успокояващи и омекотяващи свойства и се намесва, като поддържа така наречените поддържащи влакна (колаген, еластин и ретикулин).

Имате нужда от помощ?

Свържете се с нас!