Tensefit Face Pack

ONC DERMOLOGY е линия, формулирана с натурални активни съставки, която основава своята висока ефективност на 100% натурално масло от баобаб*, екстракти от авокадо и манго, жожоба, гроздови семки и зехтин и витамини Е и F.

Baobab* е популярно известен в Танзания като „дървото на живота и дълголетието“, тъй като има субекти на възраст над 3000 години и се използва от африканските жени от хиляди години за защита на кожата от външни агресии на твърдите савани, поправка , подхранват и се борят със сухотата и други кожни разстройства поради важните си противовъзпалителни, антиоксидантни и засилващи имунната система свойства.

Екстракти от авокадо и манго, тези два плода са все по-изучавани от научната общност заради антиоксиданта, възстановяването и защитата на силата. Заедно с други естествени активни съставки като жожоба, гроздови семки и зехтин и масло от ший, които осигуряват, наред с други, допълнително снабдяване с липиди, подобни на тези на кожата с множество предимства.

Също така витамините Е и F, благодарение на своите антиоксидантни, възстановяващи и противовъзпалителни свойства, значително допринасят за интензивното действие, упражнявано от продуктите от линията ONC DERMOLOGY: те овлажняват, възстановяват, омекотяват, намаляват зачервяването, успокояват, помагат на кожната тъкан да се установи при дразнещи процеси намаляват възпалението, развиват мощно вазопротекторно действие и задълбочават както бариерата, така и естествените защитни функции на кожата.
Съставът му, богат на естествени активни съставки, осигурява висока толерантност към линията ONC DERMOLOGY, показана за подпомагане на баланса на кожата и възстановяване на кожата и естествената жизненост и нейните приложения (нокти и коса) в тези кожи, изискващи специални грижи:

  • Силно дехидратиран и делипидизиран (без мазнини).
  • Обезмаслена, възпалена и със зачервяване.
  • С екзема, псориазис или розацея.
  • Подложили се на онкологични лечения.
  • Чувствителен и реактивен.
  • С дерматит: атопичен, радиодерматит и др.
  • Изложени на замърсяване и други неблагоприятни фактори на околната среда.

Новата линия ONC DERMOLOGY позволява освен това да се подготви кожата преди получаване на онкологично лечение, а също така да се сведат до минимум негативните ефекти, които тези агресивни медицински лечения оказват върху тях.
Не съдържа оцветители, парабени, силикони или минерални масла. С хипоалергенен парфюм.

Имате нужда от помощ?

Свържете се с нас!