Supreme Black Diamond

50 ml
Textura
Цена:230,00 лв.
-+

Луксозен ултра-ревитализиращ крем за лице с черен трюфел

Изключителен ултра-ревитализиращ крем за лице, който зарежда кожата с енергия, подобрява естествените й защитни механизми, овлажнява и подхранва интензивно. Върховният черен диамант се бори срещу признаците на стареене.Той отговаря на най-взискателните нужди на кожата.

Активност и съставки: Ексклузивна формула, разработена на базата на силата и уникалността на BLACK DIAMONDS,черен трюфел и комплекса CODIC FENSINE  TM. Кремът съдържа още розово масло, стволови клетки от ябълка, Helianthus annuus seed oil, Arnicamontana, арганово масло, хиалуронова киселина, колаген и др.

  • Черен диамант: луксозно и уникално разнообразие от диаманти, което озарява, стимулира и зарежда кожата.
  • Черен трюфел: гъба, известна като черен диамант с мощен състав от хранителни вещества, способна да енергизира и съживи милионите клетки, присъстващи в кожата на лицето.
  • Codic Fensine: иновативен комплекс с възстановяващо действие на защитната система на кожата, активиращ клетъчната обмяна, регенериращ и преструктуриращ

Показания: Ревитализира и регенерира кожата, като я предпазва от стареене, възвръща еластичността, като й придава свеж и сияен вид. Има стягащ и тонизиращ ефект.

Начин на употреба: Нанасяйте сутрин и вечер върху почистени лице, шия и деколте. За по-добри резултати, използвайте CodicFensine TM Serum преди нанасянето на крема.

Имате нужда от помощ?

Свържете се с нас!